Istoric Gardener

Ne apropiem de sarbatoarea a 9 ani de activitate, timp in care am creat numeroase gradini, parcuri, iazuri. Timp in care ne-am dezvoltat, am invatat, am experimentat si ne putem mandri sa fim printre cele mai renumite firme de peisagistica din tara.

Va multumim pentru increderea acordata. Speram sa ne fiti alaturi si in viitor!

Echipa Gardener


Scurt istoric:

2004 - Avand ca asociati majoritari doua firme olandeze, experte in domeniu si doi asociati autohtoni se infiinteaza firma sc GARDENER srl.

2005 - In luna Martie isi deschide portile primul centru de gradinarit pe o suprafata de 800 m2 in Osorhei, pe E60, comuna situata la 10 km de Oradea. > vezi harta

2006 - Gardener center lanseaza trei noi centre de gradinarit in sistem franchise in Alba Iulia, Salonta si Zalau.

2006 - Se naste divizia specializata in tehnica acvatica,  Lac.ro ce are ca activitate principala distributia materialor de tehnica acvatica, pompe, filtre, membrane si folii de hidroizolatie, ornamente, etc.

2006 - Incepem organizarea cursurilor de perfectionare in amenajari peisagere respectiv tehnica acvatica, cursuri organizate de doua ori pe an, cu experti in domeniu invitati din strainatate. Cursurile au loc de 2 ori pe an si se adreseaza atat partenerilor Gardener Center, cat si publicului larg interesat in amenajari exterioare.

2007 - GARDENER CENTER Osorhei isi asteapta clientii pe o suprafata extinsa de 2200 m2.

2007 - Gardener Center Alba Iulia si-a deschis un nou centru de gradinarit in regim de franciza in Alba Iulia, la iesirea spre Sebes, pe DN1, (Trei poduri) urmat de deschiderea, in incinta Mall Alba a Florariei Alba.

2008 - Gardener  isi deschide a cincea locatie in franciza in Bistrita-Nasaud pe calea Moldovei.

2008 -  Gardener se specializeaza in proiectari si  amenajari peisagere de mare anvergura si in proiectari si montari de sisteme de irigat ….

2009 - Gardener devine renumita in constructia de lacuri de agrement (iazuri cu pesti, lacuri de inot naturale, bazine de irigatie) de dimensiuni mari

2010 - Parcurile publice si botanice imbogatesc portofoliul firmei.  Incepe constructia primului iaz ornamental cu o suprafata de peste 10.000 m2

2012 - Prima piscina naturala publica din Romania, construita in Carei SM