Sisteme de irigat automatizate

Sisteme de irigat automatizate

Odata cu modificarea stilului nostru de viata, cand tot mai putine persoane isi pot aloca timpul necesar pentru a uda regulat gradina.

Necesitatea unui confort sporit in era automatizarii, permite utilizarea unor sisteme de irigat autonome, fara a necesita un control personal.

In plus, schimbarile climatice, cu secete tot mai dese cer o atentie sporita in perioadele dificile, in special atunci cand lipsiti pe perioade  mai lungi de la domiciliu (in perioada concediilor)

irigatii

Proiectam si executam sisteme complexe de irigat, atat pentru curti si gradini rezidentiale cat si pentru parcuri publice, terenuri sportive si terenuri de golf.

Prin calificarea specialistilor nostri, utilizam sistemele cele mai avantajoase din punct de vedere calitativ, selectand din multitudinea de branduri disponibile pe piata. Astfel putem instala sisteme fiabile si durabile, pentru satisfactia clientilor nostri.

irigatii diuze

 

Beneficiati de avantajele unui sistem autonom de irigatie!

Reduceti costurile cu apa, prin posibilitatea programarilor puteti administra mai eficient debitele de apa disponibile, utilizand doar cantitatile necesare de apa.

Oferiti plantelor Dumneavoastra posibilitatea dezvoltarii optime, reducand riscul deshidratarii sau chiar ale uscarii plantelor preferate.

 

irigatii 2